Hovedside     Jaktårbok     Trofèrommet     Våpen&Utstyr     Mat     Video     Jaktlaget  

Undermenyer

  Annonsering

  E-post adresse?

  Gevirbedømming

  Gjestebok

  Hva skjer nå?

  Jakt i utlandet

  Jaktbart storvilt

  Jaktblader

  Jaktleverandører

  Jakttider

  Jakttips!

  Jaktturer

  Jaktutleie

  Jegerregisteret

  Kontakt oss

  Lover og regler

  Nyttige linker

  Slakting

  Utstopping

Hjortejegerens oktobertips

Oktober er den store jaktmåneden for bukkejegeren. Dette er måneden når bukkene hevder revir og aktiverer brunst. Dyrene forandrer adferd voldsomt denne måneden og det er derfor viktig å ha forskjellige jaktstrategier. Stikkordene uke for uke finner du her:

Les mer
1-2-3 nyttige tips til en hjortejeger

Hjortejakten startet 10. september. Her har jeg noen tips til hjortejegeren. Det garanterer ikke storbukken, men hjelper deg litt på vei.

Les mer
Bruk ørene senhøstes etter brunsten

Hmmm, postere på jordet eller i høyden? Du kan enten legge deg i jordekanten, vente på dyrene, slappe av og kanskje døse av i ettermiddagsolen....eller du kan klatre opp i høyden inne i den ville hjorteskogen hvor vinden er bitene kald og underlaget er alt annet enn Jensen madrass. Høres ut som et enkelt valg? Det er det i alle fall for meg...jeg velger alltid høyden...og grunnen? Jeg er bukkejeger. Etter brunsten har bukken to tanker i hodet: trygghet og mat. Kulden har satt de i "overlevelsesmodus" - De må spise for å holde varmen. Dette enkle faktum kan du som hjortejeger dra nytte av. Legg jaktturen til de kaldeste senhøstdagene. Her er min jaktstrategi:

Les mer

 
Link
Link
Link
Link


JEGERPORTALEN

SEND MAIL


SEND MAIL


SEND MAIL