Hovedside     Jaktårbok     Trofèrommet     Våpen&Utstyr     Mat     Video     Jaktlaget  

Undermenyer

  Elg

  Hjort

  Rådyr

  Villrein

Viltkrydret hjorteskavpanne

1 pk hjorteskav 1-2 ss margarin eller smør 1 løk i båter 2 gulrøtter 1 bunt persille 5-8 knuste einerbær 1/2 krm timian 1 hvitløkfedd 3 dl grønnsakbuljong salt pepper

Halvtin eventuelt skavet. Brun det i matfett i en stekepanne på sterk varme. Skill det med en stekespade etter hvert som det tiner.

Legg løkbåter, tynne gulrotskiver og småskårne stilker av persille i pannen. Spar selve persillekruset til å strø over retten. Tilsett einerbær, timian og et helt hvitløkfedd. Hell i buljongen og la det småkoke under lokk i ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper og strø over persille.

Server med kokt pasta eller ris.



Utskriftsversjon
 
 
Link
Link
Link
Link

JEGERPORTALEN

SEND MAIL


SEND MAIL


SEND MAIL