|
Undermenyer |
|
|
Hjortetrofé
4-8 skiver stekt hjort, rester av stek
100 g smørbar leverpostei
1 ss sherry
2 ss fløte
1 ts finknust rosé- eller grønn pepper
1 boks mandarinbåter, 300 g
4 skiver landbrød
salatblader
Skjær det stekte kjøttet i skrå, 2-3 millimeter tykke, skiver. Legg dem på en skjærefjøl. Rør ut posteien med sherry og fløte. Smak til med finknust pepper. Sprøyt posteimassen i små topper rundt kjøttskivene. Legg avrente mandarinbåter i midten.
Rist brødet og legg en skive på hver tallerken. Legg en kjøttskive på hver brødskive og noen salatblader ved siden av. Strø over knust rosé- eller grønn pepper. Server som forrett eller som en liten kveldsrett.
Utskriftsversjon |
|
|
|
|
|