Hovedside     Jaktårbok     Trofèrommet     Våpen&Utstyr     Mat     Video     Jaktlaget  

Undermenyer

  Elg

  Hjort

  Rådyr

  Villrein

Hjortetrofé

4-8 skiver stekt hjort, rester av stek 100 g smørbar leverpostei 1 ss sherry 2 ss fløte 1 ts finknust rosé- eller grønn pepper 1 boks mandarinbåter, 300 g 4 skiver landbrød salatblader

Skjær det stekte kjøttet i skrå, 2-3 millimeter tykke, skiver. Legg dem på en skjærefjøl. Rør ut posteien med sherry og fløte. Smak til med finknust pepper. Sprøyt posteimassen i små topper rundt kjøttskivene. Legg avrente mandarinbåter i midten.

Rist brødet og legg en skive på hver tallerken. Legg en kjøttskive på hver brødskive og noen salatblader ved siden av. Strø over knust rosé- eller grønn pepper. Server som forrett eller som en liten kveldsrett.



Utskriftsversjon
 
 
Link
Link
Link
Link

JEGERPORTALEN

SEND MAIL


SEND MAIL


SEND MAIL