Hovedside     Jaktårbok     Trofèrommet     Våpen&Utstyr     Mat     Video     Jaktlaget  

Undermenyer

  Elg

  Hjort

  Rådyr

  Villrein

Biffgryte med hjort

800 g mørt hjortekjøtt fra bakpart 2 løk margarin til steking 100 g sopp 3 ss tomatpuré 1 boks seterrømme salt pepper

Skjær kjøttet i strimler med ca 3-4 cm lengde og 1 cm bredde. Rens og hakk løken og soppen og stek lett i smøret. Ta opp og legg til side.

Bruk nå sterkere varme og brun kjøttstrimlene hurtig i det fettet som er igjen i gryta. Tilsett mer smør om nødvendig, dersom soppen har trukket til seg mesteparten. Brun små porsjoner om gangen og kok ut pannen med litt vann mellom hver porsjon du bruner.

Tilsett alt det brunede kjøttet tilbake i gryta. Skru ned varmen, ha i løk, sopp og litt salt og pepper. Bland godt sammen. Tilsett tomatpureen og hell over rømme. Rør lett og la trekke på svak varme i ca 5 minutter. Server med ris eller kokte poteter.



Utskriftsversjon
 
 
Link
Link
Link
Link

JEGERPORTALEN

SEND MAIL


SEND MAIL


SEND MAIL